Dobro došli na OJS_HR

Ove su stranice namijenjene korisnicima hrvatskog prijevoda Open Journal Systems programa.

Trenutnim i potencijalnim korisnicima OJS sustava za elektroničko uređivanje i izdavanje znanstvenih časopisa ovdje stoje na raspolaganju:

Kostur ovih stranica izgrađen je kao ishod projekta lokalizacije OJS-a koji je provelo uredništvo časopisa Revija za socijalnu politiku. Međutim, daljnji razvoj i unaprjeđenje prijevoda, širenje korištenja OJS sustava i razmjena iskustava ne mogu biti učinkoviti kao zadatak samo jednog časopisa ili razvojnog tima. Stoga su ove stranice organizirane kao kolaborativni projekt u kojem svi korisnici mogu dodavati i modificirati sadržaj OJS_HR wikija, predlagati poboljšanja, prijavljivati greške, imati uvid u trenutni razvoj prijevoda, te eventualno i doprinijeti vlastitim angažmanom.

Ove su stranice postavljene pomoću Trac 0.10.3.1 aplikacije namijenjene mrežnom razvoju softverskih projekata. TracGuide sadrži dokumentaciju koja vas može uputiti u postavljanje wiki sadržaja i ticketing sustav. Trac dokumentacija i sučelje nisu prevedeni na hrvatski jezik niti trenutno postoje takvi planovi.