Changes between Version 8 and Version 9 of WikiStart

Show
Ignore:
Author:
teo (IP: 85.10.58.222)
Timestamp:
09/21/08 19:01:37 (13 years ago)
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • WikiStart

  v8 v9  
  66 
  77 * Wiki stranice sa osnovnim informacijama o [GlobalOjs Open Journal Systems-u], [LokalOjs korištenju OJS-a u Hrvatskoj] te [HrvatskiLokal hrvatskoj lokalizaciji OJS-a]. 
  8  * [/ojs_hr/roadmap Roadmap] sa pregledom trenutnog i planiranog angažmana na lokalizaciji
   8 * [/ojs_hr/roadmap Roadmap] sa pregledom trenutnog i planiranog angažmana na prijevodu OJS-a
  99 * [/ojs_hr/newticket Ticketing sistem] kroz koji se jednostavno mogu predlagati poboljšanja ili prijavljivati problemi i greške u prijevodu. 
  1010 
  11 Kostur ovih stranica izgrađen je kao ishod projekta lokalizacije OJS-a koji je provelo uredništvo časopisa [http://www.revija-socijalna-politika.com Revija za socijalnu politiku]. Međutim, daljnji razvoj i unaprjeđenje prijevoda, širenje korištenja OJS sustava i razmjena iskustava ne mogu biti učinkoviti kao zadatak samo jednog časopisa ili razvojnog tima. Stoga su ove stranice organizirane kao '''kolaborativni projekt u kojem svi korisnici mogu dodavati i modificirati sadržaj OJS_HR wikija, predlagati poboljšanja, prijavljivati greške''', imati uvid u trenutni razvoj prijevoda, te eventualno i doprinijeti vlastitim angažmanom.  
   11Kostur ovih stranica izgrađen je kao ishod projekta lokalizacije OJS-a koji je provelo uredništvo časopisa [http://www.rsp.hr Revija za socijalnu politiku]. Međutim, daljnji razvoj i unaprjeđenje prijevoda, širenje korištenja OJS sustava i razmjena iskustava ne mogu biti učinkoviti kao zadatak samo jednog časopisa ili razvojnog tima. Stoga su ove stranice organizirane kao '''kolaborativni projekt u kojem svi korisnici mogu dodavati i modificirati sadržaj OJS_HR wikija, predlagati poboljšanja, prijavljivati greške''', imati uvid u trenutni razvoj prijevoda, te eventualno i doprinijeti vlastitim angažmanom.  
  1212 
  1313Ove su stranice postavljene pomoću [http://trac.edgewall.org/ Trac] 0.10.3.1 aplikacije namijenjene mrežnom razvoju softverskih projekata. TracGuide sadrži dokumentaciju koja vas može uputiti u postavljanje wiki sadržaja i ticketing sustav. Trac dokumentacija i sučelje nisu prevedeni na hrvatski jezik niti trenutno postoje takvi planovi.